Unisport YouTube | Fejrer 5 millioner

5M-Youtube_subscribers_4x5

5 millioner fodboldfans kan ikke tage fejl – og det kan 1,4 milliarder visninger heller ikke. Siden 2009 har Unisport lavet YouTube-videoer om støvler, tutorials, mødt spillere som Messi og Cristiano Ronaldo og meget mere. Deltag i fejringen af denne fantastiske milepæl og hjælp os med at Make Football Dreams Come True, mens du også gør din egen drøm til virkelighed. Læs videre og find ud af, hvordan du kan vinde den ultimative fodboldpakke!

Vind en fuld taske klar til den nye sæson (taske, 3 par støvler - FG, AG, SG - t-shirt, shorts, top, bukser, bold, drikkedunk, benskinner, sokker, base layer). Alt du skal gøre er at være abonnent på vores YouTube-kanal og være Unisport-medlem – fortæl os derefter dit yndlingsminde i videoen nederst. Held og lykke!

37.8 millioner timer senere

3.500! Nej, det er ikke antallet af støvler, JayMike har anmeldt, og det er heller ikke antallet af around the world, som PWG laver på en uge. 3.500 er antallet af videoer, som JayMike, PWG, 7MLC, Will John og resten af holdet har lavet siden starten for 15 år siden. Vores YouTube-kanal er som en fodboldspillers Disneyland — 3.500 videoer dyb, hvor hver eneste detalje om støvler, bolde og trøjer analyseres som kunstværker. Vil du vide, hvordan de nye støvler føles, når din kammerat træder på dem? Vi har dig dækket. Med tutorials, der gør dig til den næste freestyle-mester, og anmeldelser så grundige, at du bliver overbevist om, at du har brug for et sjette par støvler, forvandler vi besættelsen af fodboldudstyr til ren underholdning. Dyk ned i det, men vær forberedt — du kan komme ud flere timer senere, og vide alt for meget om kængurulæder!

Eller måske ikke bare et par timer. Du er måske lidt længere tid om det... Faktisk har I, vores publikum, set vores YouTube-kanal i mere end 37,8 millioner timer. 1.583.333 dage. 4.335 år. Så mange år er der blevet brugt på at se JayMike’s støvlesamling, PWG’s freestyletricks, 7MLC’s tutorials og Will John’s tips.Det hele tæller sammen. Mere end 200 støvleanmeldelser, over 500 tutorials og 3.500 videoer fyldt med passion.

Så fra os alle hos Unisport – 37,8 millioner gange tak for den tillid, I har vist os. Vi stræber hver dag efter at betale jer tilbage!

Et klik, en verden af fodbold

Ikke sikker på, hvilke nye støvler du skal vælge? Bare rolig, vi har dig dækket! Vores YouTube-kanal er den ultimative guide til fodboldudstyr, hvor vi gennemgår alt, hvad du behøver at vide, før du træffer dit valg. Uanset om du er nysgerrig på den nyeste teknologi, spekulerer på, hvordan støvlerne vil klare sig i en rigtig kamp, eller bare vil se, hvordan de ser ud på banen, har vi dybdegående anmeldelser, der hurtigt vil gøre dig til en støvleekspert.

Men det er kun begyndelsen. Hvis du vil tage dit spil til næste niveau, er vores kanal fyldt med fodboldtutorials, der vil tage dig fra amatør til mester. Vi har alt fra imponerende freestyletricks til masterclasses i at perfektionere dit frispark. Uanset om du lige er startet eller allerede har nogle seriøse færdigheder, er vores tutorials designet til at hjælpe dig med at løfte dit spil betydeligt.

Og hvis du er vild med fodboldlegenderne, er du i for en oplevelse. Vi har eksklusive interviews med fodboldgiganter som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Vil du høre dem tale om deres yndlingsstøvler, deres indflydelse på spillet, eller deres tanker om, hvad der skal til for at blive den bedste? Det har vi og meget mere. Disse superstjerner nøjes ikke med at snakke – de går på banen for at vise deres færdigheder og dele professionelle tips, der kan ændre måden, du træner på.

Vores YouTube-kanal er ikke bare et sted at se videoer—det er et fodboldparadis, hvor besættelse af udstyr møder ren underholdning. Med over 3.500 videoer og flere på vej er vi her for at holde dig informeret, inspireret og altid et skridt foran. Så uanset om du forbereder dig, vil finpudse dine færdigheder, eller bare gerne vil høre fra legenderne selv, så dyk ned og udforsk, hvad vi har klar til dig. Stol på os, du vil ikke gå glip af noget!