Sokito Scudetta Launch Edition | Økovenlig fart

Sokito Launch Edition

Sokito introducerer 'Scudetta', det miljøvenlige mærkes første speed-støvle, tilgængelig i de dristige farver OG Chilli, Ice og Obsidian. Denne vegancertificerede støvle er lavet af biobaserede materialer og vejer kun 182 gram, hvilket gør den til en af de letteste muligheder på markedet! Lad os tage et nærmere kig på støvlen og brandet bag den!

Sokito Scudetta Launch Edition

Fremstillet af innovative materialer er denne ultralette speed støvle en del af en bredere indsats for at revolutionere fodbolden. Som en af de letteste og mest overkommelige premium speed støvler på markedet er den lavet af bæredygtige materialer som majsaffald, træfibre, sukkerrør, bambus, ricinusbønner og genanvendt polyester fra plastikflasker.

Scudetta-støvlen har en Bio-Touch-overdel, der former sig efter foden, med en strikket krave for en tæt pasform omkring anklen. Midtfoden, der ikke strækker sig, giver stabilitet under hurtige retningsskift, mens den aggressive ydersål forbedrer afsæt og greb. En ruskindslignende foring og pløs sikrer en blød og behagelig fornemmelse. Sålen består af 89% fornybart kulstof fra ricinusbønner, og indlægssålen er lavet af 64% sukkerrør. En let 3D-effekt på overdelen bevarer støvlens lette profil og forbedrer samtidig greb og boldkontrol.

Grafikken på indlægssålen, overdelen og ydersålen er inspireret af topografi og efterligner landskabets konturer. Snørebåndene er lavet af 100% genanvendte plastikflasker, og emballagen er en blanding af 50% sukkerrør og 50% træ. Denne højtydende støvle er designet til at ændre spillet, både på og uden for banen.

Brandet 'Sokito'

Sokito blev grundlagt af Jake, en livslang fodboldelsker, hvis drøm om at blive professionel blev afbrudt af en knæskade. På en ferie i Hoi An, Vietnam, blev Jake inspireret af håndværket bag håndlavede læderbrogues og undrede sig over, hvorfor den samme opmærksomhed på detaljer ikke kunne anvendes på fodboldstøvler. Efter at have vendt tilbage til Vietnam to gange mere for at udforske denne idé, sagde han sit job op og startede Sokito.

Sokitos mission rækker ud over blot at skabe bæredygtige støvler – det handler om at transformere hele fodboldindustrien. Brandet er dedikeret til at vise, at bæredygtighed kan forbedre ydeevnen, ved at finansiere miljøforskning, plante træer og opmuntre fans til at træffe miljøvenlige valg. Sammen kan vi påvirke fremtiden for fodbold og kræve bedre praksis fra industrien. Det er det, Sokito mener, når de siger, at de vil ændre spillet.

Atleterne er også en stor del af brandet. Sokito valgte ikke bare populære fodboldspillere og betalte dem for at bære deres støvler. I stedet fandt de spillere, der virkelig brænder for at beskytte planeten, og inviterede dem til at slutte sig til deres mission. Så når du ser disse atleter teste støvlerne, tale om dem ved events og bære dem på banen, er det fordi de virkelig tror på, hvad Sokito står for, og fordi disse støvler også forbedrer deres præstationer.