Sommerudsalget er i gang!

Odense Boldklub Hjemmebanetrøje 2024/25 | En frisk start

1 Odense Boldklub

OB’s hjemmebanetrøje for sæsonen 2024/25 er en sand hyldest til klubbens stolthed og historie. Den nyeste trøje bryder med det traditionelle design ved at inkorporere moderne elementer, mens den samtidig bevarer de klassiske farver og mønstre, der har kendetegnet OB i årevis. Læs alt om trøjen her!

Odense Boldklub er klar til deres første sæson uden for landets bedsterække i over tyve år. Og til denne genfødsel af klubben, har de valg et spritnyt design på deres ikoniske striwet trøje. Den nye trøjes design er præget af et bredt stribemønster, hvor en markant blå stribe løber ned langs fronten. De klassiske blå og hvide farver komplementerer hinanden perfekt, hvilket skaber en stilfuld og tidløs æstetik. Dette mønster er ikke bare et visuelt statement, men også en hyldest til klubbens rødder og traditioner.

Klub-logoet er centralt placeret på brystet, hvor det tilføjer et dynamisk element til det ellers traditionelle design. Denne placering gør logoet til et centralt fokuspunkt, hvilket styrker klubbens identitet og stolthed. Trøjens ærmer er holdt i en dyb blå farve, og de klassiske hummel-vinkler på skuldrene giver et stilrent og professionelt udtryk, som er med til at fuldende det moderne look.