Nike 3.trøjer 2024/25 | Sammen er vi stærkere

1

Nike har officielt afsløret deres ventede "Together We Rise" 3. trøjer til sæsonen 2024/25, en iøjnefaldende kollektion, der samler nogle af Europas mest ikoniske fodboldklubber under et fælles tema om styrke, enhed og fælles identitet. De nye trøjer er designet til ikke kun at fremhæve hver klubs unikke arv, men også til at understrege deres fælles mission om at løfte spillet for alle, arbejde for ligestilling og inspirere den næste generation af kvindelige spillere. Læs alt om det her!

En samlet kollektion med unikke designs

"Together We Rise"-kollektionen præsenterer tredje trøjer for Atlético Madrid, Chelsea, Tottenham Hotspur, Inter Milan og Liverpool. Selvom hver trøje har et unikt design, er de alle forbundet gennem et stærkt nyt symbol: dobbelt-swooshet. Dette innovative designelement symboliserer enhed og fortalervirksomhed og repræsenterer klubbernes fælles engagement i at gøre en positiv forskel både på og uden for banen.

"Rise" i kollektionens navn er smart repræsenteret ved swooshens rotation, hvilket tilføjer et dynamisk element, der symboliserer vækst, fremgang og den opadgående kurs for både klubberne og sporten som helhed.

Fejrer diversitet

Diversitet i fodbold handler om mere end blot farver og klublogoer; det handler om de forskellige måder, hvorpå klubber forbinder sig med deres fans, repræsenterer deres lokalsamfund og påvirker sporten globalt. Ved at designe trøjer, der er klart unikke, anerkender og fejrer Nike de forskellige veje, som disse klubber har taget for at blive giganter i sporten. Denne diversitet beriger sporten ved at bringe en række forskellige stilarter, filosofier og traditioner til den globale scene.

Selvom trøjerne i "Together We Rise"-kollektionen fejrer diversitet, er de alle bundet sammen af en fælles tråd af enhed. Dobbelt-swooshet, et nyt og innovativt designelement introduceret i denne kollektion, fungerer som en visuel repræsentation af denne enhed. Placeret på hver trøje er dobbelt-swooshet et symbol på den fælles forpligtelse, som disse klubber har til at gøre en positiv forskel både på og uden for banen.