Nu starter efterårsudsalget

Messi Triunfo Estelar | adidas F50

Messi Triunfo Estelar

F50-støvlen skuffer aldrig, og det gør Messi heller ikke. Og disse to ting sammen er et match made in heaven. adidas lancerer Messis nye signaturstøvle 'Triunfo Estelar'. Læs mere om det her!

adidas F50 Messi Triunfo Estelar

Lad os præsentere Triunfo Estelar, en banebrydende tilføjelse til Messi F50-serien. Denne markante fodboldstøvle, med sit elegante hvide og lilla colourway, er inspireret af det legendariske kamæleon-design fra 2010 og symboliserer udviklingen af Messis legendariske spillestil. Udelukkende båret af Messi på banen, bærer Triunfo Estelar vægten af hans arv, bygget på fremragende præstationer og uovertruffen performance.

Nøglefunktioner:

Design:

Støvlen kombinerer elegance med dristighed, hvor dens hvide og lilla nuancer skifter dynamisk i lyset og hylder Messis tidligere præstationer, mens den ser frem mod fremtiden.

Præstation: 

Designet til fart, kontrol og smidighed giver Triunfo Estelar en let og responsiv fornemmelse, hvilket gør den ideel for spillere, der ønsker at løfte deres spil. Dens eksklusivitet, da den kun bæres af Messi, øger dens appel til unge fodboldspillere, der ser ham som et ikon.

Udover blot at være en fodboldstøvle står Triunfo Estelar som et symbol på ambition og succes. Ved at udnytte Messis globale rækkevidde fremhæves den dybe forbindelse mellem denne støvle og hans ekstraordinære karriere.

Teknologi:

adidas F50 'Triunfo Estelar' støvlerne fra 2024 deler den samme banebrydende teknologi som Messis kampstøvler. Med en HybridTouch-overdel og burrito-stil pløs afspejler designet præcis, hvad Messi bærer under sine kampe, og leverer de samme højtydende funktioner. Med inspiration fra den ikoniske kamæleon-farve fra 2010 tilbyder disse støvler en køreplan for næste generation af mestre.

Fri print på støvlerne for medlemmere!