Spændende nyheder | Vi ses på Gothia Cup denne sommer!

Vi er begejstrede for at fortælle, at Unisport x PUMA deltager i Gothia Cup denne sommer. Gør dig klar til en uforglemmelig sommer med Unisport x PUMA på Gothia Cup!

Gothia Cup 2023

Unisport bringer sin ekspertise og passion for fodboldstøvler til en af verdens største ungdomsfodboldturneringer og vil skabe en fantastisk mulighed for de unge fodboldspillere for at udforske og opleve de nyeste fodboldstøvler fra PUMA.

Gothia Cup er en international ungdomsfodboldturnering, der afholdes årligt i Göteborg, Sverige. Den samler unge spillere fra hele verden for at konkurrere, styrke fællesskabet og fejre deres passion for fodbold. Med en rig historie, der går tilbage til 1975, er Gothia Cup blevet en af verdens største og mest prestigefyldte ungdomsfodboldbegivenheder.

I ånden af at forbedre fodboldoplevelsen for unge spillere har PUMA introduceret et spændende aktivitetsområde på turneringspladsen, Heden. Dette dedikerede område giver de aspirerende fodboldspillere mulighed for at engagere sig med PUMA, spille fodbold og deltage i venskabelige konkurrencer og udfordringer.

På PUMA-aktiveringsområdet kan unge spillere vise deres færdigheder, teste deres evner og interagere med andre fodboldentusiaster. PUMAs engagement i ungdomsudvikling og sporten kommer til udtryk i deres tilbud om en dynamisk platform, hvor spillere kan fordybe sig i fodboldens verden.

Unisport x PUMA

Derudover har Unisport en pop-up-butik inden på PUMA-aktiveringsområdet. Denne butik tilbyder en eksklusiv mulighed for spillere at teste og købe den nye PUMA Breakthrough Pack. Med Unisports ekspertise og brede udvalg af fodboldudstyr kan spillerne førstehåndsopleve den nye banebrydende teknologi og design. Det giver de unge spillere mulighed for at udforske de nyeste innovationer indenfor PUMAS fodboldstøvler og forbedre deres præstation på banen.

Gothia Cup, med sin langvarige tradition for at fremme global fodboldskaberfællesskab, bliver en endnu mere levende og interaktiv oplevelse med inklusionen af PUMAs aktiveringsområde og Unisports pop-up-butik.

Få det spritnye PUMA Breakthrough Pack først her!

På Gothia Cup kan du eksklusivt købe de nyeste fodboldstøvler fra PUMA Breakthrough Pack. Frigør enestående hastighed med den nye banebrydende ULTRA. Dens genudviklede, lette ULTRAWEAVE-overdel driver dit spil til nye højder, mens den innovative PWRTAPE-teknologi tilbyder naturlig støtte til lynhurtig bevægelighed og sømløse retningsændringer.

Uanset om de unge spillere ønsker at forbedre deres færdigheder, være en del af fællesskabet eller teste de nyeste PUMA støvler, er PUMAs aktiveringsområde og Unisports pop-up-butik afgørende destinationer inden for Gothia Cup.